۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۱
کد خبر: ۵۴۴

فواید و خواص آووکادو چیست ؟ | بهترین زمان خوردن آووکادو ؛ تعداد مجاز مصرف آووکادو در روز چقدر است؟

آووکادو جایگزینی عالی برای محصولات حیوانی به ویژه چربی‌های اشباع شده در گوشت‌های فرآوری شده است و استفاده از آن را می‌توان یک گام بسیار مثبت در زمینه رژیم غذایی دانست. در این مطلب از خواص فراوان آووکادو گفته‌ایم.

فواید و خواص آووکادو چیست ؟ | بهترین زمان خوردن آووکادو ؛ تعداد مجاز مصرف آووکادو در روز  چقدر است؟

​به گزارش روبرونیوز، آووکادو جایگاه منحصر به فردی در حوزه غذا دارد و به دلیل طعم خاص و مزایای تغذیه‌ای استثنایی میان مردم اکثر نقاط دنیا از محبوبیت برخوردار است. 

آووکادو سرشار از چربی‌های تک غیراشباع، پتاسیم، منیزیم، ویتامین‌های گروه  B، ویتامین E و کاروتنوئیدها، قند و نمک است و کلسترول « LDL» (کلسترول بد) پایینی دارد که یک مکمل عالی برای هر رژیم غذایی سالمی است. علاوه بر این، آووکادرو به عنوان یک جایگزین عالی گیاهی برای محصولات حیوانی عمل می‌کند. جایگزینی چربی‌های اشباع شده در گوشت‌های فرآوری شده، کره و پنیر با چربی‌های تک غیراشباع موجود در آووکادو را می‌توان یک گام بسیار مثبت در زمینه رژیم غذایی دانست.

آووکادو معمولا در هر فصلی از سال موجود است. ترکیب آووکادو در رژیم غذایی منظم با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی یا دیابت همراه است و با رژیم‌های غذایی سالم مانند رژیم‌های مدیترانه‌ای و «دش» ( DASH) همخوانی دارد. آووکادو را می‌توان به راحتی در مجموعه‌ای از غذاها، از سس گرفته تا سالاد و غذاهای جایگزین گوشت، استفاده کرد. در این مطلب مزایای فراوان و خواص آووکادو را می‌خوانید.

بهترین زمان خوردن آووکادو / خواص آووکادو

خواص آووکادو

آووکادو سرشار از ویتامین گروه B 

آووکادو دارای طیف قابل توجهی از مواد معدنی و ویتامین‌های ضروری، از جمله پتاسیم، منیزیم، مس و انواع ویتامین‌های گروه B است. با کمال تعجب، آووکادو در هر گرم پتاسیم بیشتری نسبت به موز دارد.

آووکادو به کاهش سطح کلسترول کمک می‌کند

چربی‌های تک غیراشباع فراوان موجود در آووکادو این میوه را نسبت به میوه‌های دیگر متمایز می کند. این چربی‌های سالم به کاهش سطح کلسترول « LDL » (کلسترول بد) کمک می‌کند و خطر بیماری قلبی و سکته را کاهش می‌دهد. این میوه سرشار از همه اجزای ضروری برای کاهش خطر بیماری‌های قلبی از جمله پتاسیم، منیزیم، فیبر، فولات، چربی‌های تک غیراشباع و آنتی اکسیدان‌ها است. تحقیقات نشان داده‌ که ترکیب آووکادو در رژیم غذایی می‌تواندخطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌های عروق کرونر قلب را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.

آووکادو مناسب برای مبارزه با دیابت نوع ۲

آووکادو با حداقل محتوای قند و شاخص گلیسمی پایین، می‌تواند در بهبود حساسیت به انسولین و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ موثر باشد. با جایگزینی چربی‌های اشباع شده از محصولات حیوانی با چربی‌های آووکادو، افراد می‌توانند تاثیر مثبتی بر سلامت متابولیک خود بگذارند.

مقابله با چاقی با آووکادو

ترکیب فیبر و چربی‌های تک غیراشباع موجود در آووکادو می‌تواند احساس سیری را افزایش دهد و در صورتی به اندازه کافی مصرف شود به تغذیه سالم کمک می‌کند. ترکیب منحصر به فرد ترکیبات فعال زیستی و سایر مواد مغذی ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک (ترکیبی از چاقی، فشار خون بالا و دیابت) کمک کند.

آووکادو به هضم غذا و سلامت روده کمک می‌کند

روده سالم برای سلامت کلی بدن بسیار مهم است. آووکادو با محتوای فیبر غذایی بالایی که دارد، نقش اساسی در تقویت سلامت روده دارد. آووکادو با حدود ۶.۷ گرم فیبر محلول و نامحلول، از تنظیم اشتها و سلامت روده حمایت می کند.

رژیم غذایی غنی از فیبر با کاهش خطر بیماری قلبی، سکته مغزی، دیابت نوع ۲ و سرطان روده مرتبط است. علاوه بر این، فیبرهای موجود در آووکادو به عنوان پروبیوتیک عمل می‌کنند و یک میکروبیوم متنوع و سالم روده را تقویت می کنند.

نکته: پروبیوتیک به مواد غذایی اطلاق می‌شود که روی حیات و فعالیت باکتری های مفید روده اثر مثبت دارند.

تقویت عملکرد شناختی و بینایی با مصرف آووکادو

محتوای «لوتئین» آووکادو از چشم دربرابر اشعه ماوراء بنفش محافظت و به کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا و آب مروارید کمک می‌کند.

نتایج مطالعات اخیر همچنین نشان می‌دهد که یک آووکادو روزانه می‌تواند عملکرد شناختی را در افراد مسن بهبود بخشد، که احتمالا با افزایش سطح لوتئین در مغز مرتبط است. لوتئین با خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی خود به محافظت از مغز کمک می‌کند. افراد مسنی که آووکادو را در رژیم غذایی خود قرار می‌دهند، نمرات شناختی خود را در تست‌های حافظه به طور قابل توجهی بهبود بخشیده‌اند.

نکته: لوتئین یک آنتی‌اکسیدان جهت جلوگیری از آسیب‌های سلولی ناشی از رادیکال‌های آزاد همچنین در سلامت چشم و پوست بسیار موثر است.

تغذیه کننده پوست

آووکادو همچنین به لطف ترکیب منحصر به فرد اسیدهای چرب تک غیراشباع، کاروتنوئیدها، ویتامین ها از جمله ویتامین C و E و ترکیبات فنلی می تواند برای پوست مفید باشد. یک مطالعه آزمایشی اخیر در مجله «کازمتیک درماتولوژی» (Cosmetic Dermatology) نشان داد که زنانی که روزانه یک آووکادو می خورند به طور قابل توجهی استحکام پوست خود را افزایش می‌دهند. آووکادو چیزی بیش از یک افزودنی خامه‌ای و خوشمزه به وعده‌های غذایی است.  این میوه یک منبع غنی تغذیه‌ای محسوب می‌شود  و به عنوان یک ابر غذای واقعی با فواید بی‌شماری برای سلامتی ظاهر شده‌ است. از فوایدی که آووکادو برای زندگی شما به ارمغان می‌آورد لذت ببرید.

فواید و خواص آووکادو چیست ؟ | بهترین زمان خوردن آووکادو

بهترین زمان برای خوردن آووکادو چه زمانی است؟

یک آووکادوی رسیده را می‌توان در هر زمانی از روز به عنوان یک افزودنی خوشمزه به هر وعده غذایی مصرف کرد. خوردن آووکادو در شب می‌تواند به شما کمک کند خواب باکیفیت‌تری داشته باشید، زیرا سرشار از پتاسیم است که کارایی خواب را افزایش می‌دهد و الگوهای خواب را بهبود می‌بخشد.

البته توجه داشته باشید که مصرف روزانه آووکادو نباید بیشتر از یک عدد باشد. بنابراین، ۲ عدد در هفته یعنی نصف آووکادو در روز قابل قبول است.

گزارش خطا
برچسب ها:
خواص مواد غذایی
ارسال نظر
داغ‌ترین خبرها